Jul i læringscentret

Læringscentret er traditionen tro pyntet op til jul. Julebøgerne er fremme på hylder og i udstillingsmontrer, julelysene er tændt, og overalt pynter juleklippene. Pyrus, der har været gemt lidt væk, er atter kommet frem og hitter.

0.u på Den blå planet

0.u på Den Blå Planet
Vi havde en fantastisk sjov og lærerig tur til Planeten.
Vi så fodring af de nye havoddere. Nååååå....hvor var de søde, og STORE!
Vores egen klassemaskot Havodderen Hodder var selvfølgelig med, så han kunne hilse på familien.
Der var god tid til at gå rundt i grupper før vi skulle have undervisning i skolestuen.
Emnet her var "Skjulte skabninger", vi rørte ved fisk og så de skiftede farve på forskellig havbund.

Sønderbro Skole fylder 40 år

I år fylder Sønderbro Skole 40 år. Dette blev markeret sidste dag før efterårsferien. Dagen startede med det traditionelle motionsløb på Volden. Efter løbet blev dagen fejret med luftfoto af alle elever og lærere på græsset, skolens sang blev sunget i salen, og så var der kagemænd, æbler og juice til alle.

Motionsdag 2014

Igen i år blev Motionsdagen på Volden en fin dag. Elever og lærere løb omkranset af de smukke efterårsfarver på Volden. Mange fik løbet rigtig mange kilometer. Efter løbet blev skolens fødselsdag fejret med luftfoto af alle på græsset, skolens sang, kagemænd, æbler og juice.

Frikvarter

Leg i frikvarteret

Eleverne leger ost, gynger, de leger politi og røvere, de slapper af i hængekøjerne og bygger sandslotte i sandkassen. Det bedste af det hele er, at store og små leger sammen. Med venlig hilsen Gårdvagten

Sønderbro Skole - Profilskole

Når vi siger ’musisk-kreativ skole’ mener vi, at det at integrere den musiske-kreative dimension i folkeskolens hele dagligdag er at give rum for begejstringen, holdningsdannelsen og fordybelsen såvel hos undervisere som børnene – i hvilket som helst fag, i en hvilken som helst sammenhæng. At tænke i udfoldelse og helheder.

Fra skolens sang:

"Blive til noget mere – vise verden, hvem vi er"

Indlejret objekt

AfterEAT

Eatboden er et skønt rum. Det skal udnyttes. Derfor tilbyder skolen som en del af inklusionsarbejdet, at I elever kan melde jer til cafeer med jeres venner eller som klasse efter skoletid i tidsrummet 14.30-16. I cafeen hygger vi med jeres musik, Laura er der til at snakke med, og vi kan planlægge tiden med aktiviteter I har lyst til. Fx har nogle piger lavet kollager en dag, danset en anden dag. Nogle drenge har tilbudt at gå en tur i kvarteret og vise deres yndlingssteder frem. Meget er muligt. Kom ned i cafeen og book en tid.

Eftermiddagsmad for 4.-9. klasse

Skoledagen er blevet længere og måske er du sulten, inden du skal hjem. EAT har fået lækker eftermiddagsmad på menuen: AfterEAT

Teaterbutikken

8. klasse har været i Teaterbutikken. Det kom der en lille video ud af. Se den herover. "Ich bin ein Berliner"