Kulturfest

Så blev det atter tid til Sønderbro Skoles traditionelle Kulturfest, naturligvis i høj sol. Lørdag d. 14. juni blev festen indledt af Københavns Kommunes Skoleorkester, et fyrværkeri af trommer, messingblæsere, fløjter og en dygtig dirigent, der bl.a. spillede musik fra Løvernes Konge. På den mobile scene blev der danset og sunget af skolens elever. Der var boder overalt i den grønne skolegård, og det summede af aktivitet og glade ansigter. Køen til Vahits kebab var som altid lang, men med godt humør og hurtig servering. Igen i år en bragende succes med masser af besøgende!

H.K.H. Kronprinsessen besøgte Sønderbro Skole

Fredag d. 11. april løb Skolernes Sangdag af stablen. Da vi er en musisk kreativ profilskole, valgte undervisningsministeren at besøge vores skole denne dag. Ligeledes er det i år 200 års jubilæum for folkeskolen, som H.K.H. Kronprinsessen er protektor for, og Kronprinsessen valgte derfor ligeledes at deltage i skolebesøget på Sønderbro Skole.
Under besøget hørte Kronprinsessen blandt andet Sønderbro Skoles kor synge Skolens sang, fik fremvist elevprodukter, besøgte en klasse samt overværede fællessang i skolens sal. Se masser af billeder fra dagen under Aktiviteter>Skolens Fotoalbum>H.K.H. Kronprinsesse Mary.

7v på lejrskole

Skønne solskinsdage i Odsherred. 7v har været på lejrskole. Med det store fokus på fælles ansvarlighed og sammenhold. Derfor havde man kun sin mobil en time, morgen og en time, aften. Det overraskende var, at INGEN savnede den.. Det gav oceaner af tid til badning, bål, førstehjælpskursus, snak, selvudvikling, gruppesamtaler, god mad, pli, grin, gru og teambuilding. Vi er blevet meget tættere nu.. Og kære 7v - I har swag! Tak for en vidunderlig tur.. Vi rejser gerne til verdens ende med jer. Uden mobiler! Kærligst Jesper og Dorthe. Se billeder fra turen under Aktiviteter>Skolens Fotoalbum>7.v Lejrskole

Gallafest

Gallafest for udskolingen

Så var det tid til årets gallafest for udskolingen. Alle havde glædet sig, og der var atter gjort meget ud af påklædningen. Smukke, smukke unge mennesker. Der blev spist, hygget, konverseret og danset. En festlig aften bakket op af kollegerne omkring klasserne, forældre samt elever fra 6. klasse. Udskolingen havde en fest.

Sønderbro Skole - Profilskole

Når vi siger ’musisk-kreativ skole’ mener vi, at det at integrere den musiske-kreative dimension i folkeskolens hele dagligdag er at give rum for begejstringen, holdningsdannelsen og fordybelsen såvel hos undervisere som børnene – i hvilket som helst fag, i en hvilken som helst sammenhæng. At tænke i udfoldelse og helheder.

Fra skolens sang:

"Blive til noget mere – vise verden, hvem vi er"

5. årgang på lejrskole

5. årgang var på lejrskole på Bogø i uge 19 - en uge efter de var lagt sammen fra tre klasser til to. Turen bød på overraskende godt vejr, og der var plads til mange udendørsaktiviteter som f.eks. teambuilding, som var prioriteret højt pga. de nye elevkonstellationer.
Der blev knyttet nye bånd imellem eleverne, der blev grinet, løbet, badet, sovet, snakket, læst og mere til.
Vi tror og håber, at mange af eleverne kan bruge lejrturens oplevelser som et trygt og godt afsæt for at skabe nye relationer i de nye klassesammensætninger. Se flere billeder på Aktiviteter>Skolens fotoalbum>5. kl. lejrskole 2014

Indlejret objekt

Drømmespiserne

0. klasserne viste forestillingen Drømmespiserne, frit tolket efter eventyret "Den lille drømmespiser" af Michael Ende.
Glade børn der stod frem på scenen og gav den gas.
Der blev øvet, trænet, drømt, tegnet, lavet drømmefangere, alle havde noget at give.
Fællesskabet er blevet styrket både i den enkelte klasse, men også på tværs.

Se billeder under Aktiviteter>Skolens Fotoalbum>0. kl. Drømmespiserne

Historier fra campingvognen

På videoen herover fortæller elever fra 7. klasse deres historier i campingvognen opsat til formålet.