Indskrivning

Se meget mere om indskrivning på fanebladet herover. Find bl.a. dato for "Åben Skole" og "Informationsaften", samt datoer for selve indskrivningen.

Vi holder åben skole for interesserede forældre og børn mandag d. 20. oktober fra kl. 16.00-18.00.

Alle er velkomne til at kigge forbi og se vores velindrettede 0. klasser, vores grønne skolegård med gode legemuligheder m.v. samt møde børnehaveklasselederne, nuværende forældre og børn.

0. klasse 1. skoledag

Endelig kom den. 1. skoledag for vores nye 0. klasser. Flaget var hejst, da forventningsfulde elever og forældre  mødte op og blev budt velkommen af skolens leder Erdogan Adanir. 2. klasserne bød ligeledes velkommen med 2 dejlige sange fra scenen. De tre 0. klasser blev fotograferet med deres venner fra venskabsklasserne (4. kl.) og gik så til deres lokaler med de voksne fra skolen. Velkommen til Jer alle. I kan se billederne på Skoleportens forside - Aktiviteter>Skolens Fotoalbum>0. klasserne 1. skoledag 2014

Skolepatruljefest

Et par fine øjeblikke fra den årlige skolepatruljefest. Lukas fra 7. klasse bærer fanen, og skolens Jens fra Den Kriminalpræventive Afdeling ser tilfreds til. Ved festen bliver skolepatruljerne rost og belønnet, og diskoteket spiller op. I løbet af aftenen bliver der blandt skolepatruljer fra hele København trukket lod om flotte præmier som f.eks. cykler, computere og gavekort.

Gallafest

Gallafest for udskolingen

Så var det tid til årets gallafest for udskolingen. Alle havde glædet sig, og der var atter gjort meget ud af påklædningen. Smukke, smukke unge mennesker. Der blev spist, hygget, konverseret og danset. En festlig aften bakket op af kollegerne omkring klasserne, forældre samt elever fra 6. klasse. Udskolingen havde en fest.

H.K.H. Kronprinsessen besøgte Sønderbro Skole

Fredag d. 11. april løb Skolernes Sangdag af stablen. Da vi er en musisk kreativ profilskole, valgte undervisningsministeren at besøge vores skole denne dag. Ligeledes er det i år 200 års jubilæum for folkeskolen, som H.K.H. Kronprinsessen er protektor for, og Kronprinsessen valgte derfor ligeledes at deltage i skolebesøget på Sønderbro Skole.
Under besøget hørte Kronprinsessen blandt andet Sønderbro Skoles kor synge Skolens sang, fik fremvist elevprodukter, besøgte en klasse samt overværede fællessang i skolens sal. Se masser af billeder fra dagen under Aktiviteter>Skolens Fotoalbum>H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Kulturfest

Så blev det atter tid til Sønderbro Skoles traditionelle Kulturfest, naturligvis i høj sol. Lørdag d. 14. juni blev festen indledt af Københavns Kommunes Skoleorkester, et fyrværkeri af trommer, messingblæsere, fløjter og en dygtig dirigent, der bl.a. spillede musik fra Løvernes Konge. På den mobile scene blev der danset og sunget af skolens elever. Der var boder overalt i den grønne skolegård, og det summede af aktivitet og glade ansigter. Køen til Vahits kebab var som altid lang, men med godt humør og hurtig servering. Igen i år en bragende succes med masser af besøgende!

Sønderbro Skole - Profilskole

Når vi siger ’musisk-kreativ skole’ mener vi, at det at integrere den musiske-kreative dimension i folkeskolens hele dagligdag er at give rum for begejstringen, holdningsdannelsen og fordybelsen såvel hos undervisere som børnene – i hvilket som helst fag, i en hvilken som helst sammenhæng. At tænke i udfoldelse og helheder.

Fra skolens sang:

"Blive til noget mere – vise verden, hvem vi er"

7v på lejrskole

Skønne solskinsdage i Odsherred. 7v har været på lejrskole. Med det store fokus på fælles ansvarlighed og sammenhold. Derfor havde man kun sin mobil en time, morgen og en time, aften. Det overraskende var, at INGEN savnede den.. Det gav oceaner af tid til badning, bål, førstehjælpskursus, snak, selvudvikling, gruppesamtaler, god mad, pli, grin, gru og teambuilding. Vi er blevet meget tættere nu.. Og kære 7v - I har swag! Tak for en vidunderlig tur.. Vi rejser gerne til verdens ende med jer. Uden mobiler! Kærligst Jesper og Dorthe. Se billeder fra turen under Aktiviteter>Skolens Fotoalbum>7.v Lejrskole

5. årgang på lejrskole

5. årgang var på lejrskole på Bogø i uge 19 - en uge efter de var lagt sammen fra tre klasser til to. Turen bød på overraskende godt vejr, og der var plads til mange udendørsaktiviteter som f.eks. teambuilding, som var prioriteret højt pga. de nye elevkonstellationer.
Der blev knyttet nye bånd imellem eleverne, der blev grinet, løbet, badet, sovet, snakket, læst og mere til.
Vi tror og håber, at mange af eleverne kan bruge lejrturens oplevelser som et trygt og godt afsæt for at skabe nye relationer i de nye klassesammensætninger. Se flere billeder på Aktiviteter>Skolens fotoalbum>5. kl. lejrskole 2014