Indskrivning

Se meget mere om indskrivning på fanebladet herover. Find bl.a. dato for "Åben Skole" og "Informationsaften", samt datoer for selve indskrivningen.

Vi holder åben skole for interesserede forældre og børn mandag d. 27. oktober fra kl. 16.00-18.00. Bemærk ændret dato fra 20. til 27. oktober.

Alle er velkomne til at kigge forbi og se vores velindrettede 0. klasser, vores grønne skolegård med gode legemuligheder m.v. samt møde børnehaveklasselederne, nuværende forældre og børn.

Motionsdag 2014

Igen i år blev Motionsdagen på Volden en fin dag. Elever og lærere løb omkranset af de smukke efterårsfarver på Volden. Mange fik løbet rigtig mange kilometer. Efter løbet blev skolens fødselsdag fejret med luftfoto af alle på græsset, skolens sang, kagemænd, æbler og juice.

Sønderbro Skole fylder 40 år

I år fylder Sønderbro Skole 40 år. Dette blev markeret sidste dag før efterårsferien. Dagen startede med det traditionelle motionsløb på Volden. Efter løbet blev dagen fejret med luftfoto af alle elever og lærere på græsset, skolens sang blev sunget i salen, og så var der kagemænd, æbler og juice til alle.

Frikvarter

Leg i frikvarteret

Eleverne leger ost, gynger, de leger politi og røvere, de slapper af i hængekøjerne og bygger sandslotte i sandkassen. Det bedste af det hele er, at store og små leger sammen. Med venlig hilsen Gårdvagten

0. klasse 1. skoledag

Endelig kom den. 1. skoledag for vores nye 0. klasser. Flaget var hejst, da forventningsfulde elever og forældre  mødte op og blev budt velkommen af skolens leder Erdogan Adanir. 2. klasserne bød ligeledes velkommen med 2 dejlige sange fra scenen. De tre 0. klasser blev fotograferet med deres venner fra venskabsklasserne (4. kl.) og gik så til deres lokaler med de voksne fra skolen. Velkommen til Jer alle. I kan se billederne på Skoleportens forside - Aktiviteter>Skolens Fotoalbum>0. klasserne 1. skoledag 2014

Kulturfest

Så blev det atter tid til Sønderbro Skoles traditionelle Kulturfest, naturligvis i høj sol. Lørdag d. 14. juni blev festen indledt af Københavns Kommunes Skoleorkester, et fyrværkeri af trommer, messingblæsere, fløjter og en dygtig dirigent, der bl.a. spillede musik fra Løvernes Konge. På den mobile scene blev der danset og sunget af skolens elever. Der var boder overalt i den grønne skolegård, og det summede af aktivitet og glade ansigter. Køen til Vahits kebab var som altid lang, men med godt humør og hurtig servering. Igen i år en bragende succes med masser af besøgende!

7v på lejrskole

Skønne solskinsdage i Odsherred. 7v har været på lejrskole. Med det store fokus på fælles ansvarlighed og sammenhold. Derfor havde man kun sin mobil en time, morgen og en time, aften. Det overraskende var, at INGEN savnede den.. Det gav oceaner af tid til badning, bål, førstehjælpskursus, snak, selvudvikling, gruppesamtaler, god mad, pli, grin, gru og teambuilding. Vi er blevet meget tættere nu.. Og kære 7v - I har swag! Tak for en vidunderlig tur.. Vi rejser gerne til verdens ende med jer. Uden mobiler! Kærligst Jesper og Dorthe. Se billeder fra turen under Aktiviteter>Skolens Fotoalbum>7.v Lejrskole

Sønderbro Skole - Profilskole

Når vi siger ’musisk-kreativ skole’ mener vi, at det at integrere den musiske-kreative dimension i folkeskolens hele dagligdag er at give rum for begejstringen, holdningsdannelsen og fordybelsen såvel hos undervisere som børnene – i hvilket som helst fag, i en hvilken som helst sammenhæng. At tænke i udfoldelse og helheder.

Fra skolens sang:

"Blive til noget mere – vise verden, hvem vi er"

Skolepatruljefest

Et par fine øjeblikke fra den årlige skolepatruljefest. Lukas fra 7. klasse bærer fanen, og skolens Jens fra Den Kriminalpræventive Afdeling ser tilfreds til. Ved festen bliver skolepatruljerne rost og belønnet, og diskoteket spiller op. I løbet af aftenen bliver der blandt skolepatruljer fra hele København trukket lod om flotte præmier som f.eks. cykler, computere og gavekort.